Skip to main content

Mama Lotje

Parenting. Beauty. Style. Health.

Biography

My biography

Mamalotje is Lotte. Ik ben moeder van Fiep (oktober 2017), een klein eigenwijs meisje met grote blauwe ogen. Fiep heeft ook een hele leuke vader, mijn man Derko. We zijn in 2016 getrouwd. Ik werk als theaterdocent en als maker. Daarnaast heb ik een kinderkoor en zing ik zelf in la CliQue.

Voordat Fiep bestond maakte Derko en ik samen films. Documenteren hoort bij ons leven. Nu hoort zij er ook bij, want het allerliefst.. kijk ik de hele dag naar Fiep. (Geintje, dat is vet vermoeiend, en helemaal niet te doen.) Maar zij is op dit moment wel degene die me bewust maakt van alle grote kleine dingen, en daar ben ik dankbaar voor.

Ik schrijf over mijn nieuwe leven als moeder. Wat ik meemaak, en al heb meegemaakt. Wat ik mooi vind, wat ik lelijk vind, wat ik bijzonder vind en wat ik anders had bedacht van te voren. Het leven zoals het nu is.

Lieve Fiep, ik schrijf dit bovenal voor jou. Mijn lieve mooie dochter. Lees je mee?

Where to find me

Recommended

Your products from MamaLotje

Get your BONUS

Claim your €10 OurHub shopping credit here and support MamaLotje.
Thank you !

Give €10, Get €10!

Refer your friends to OurHub and give them €10 shopping credit. If they place their first order within 2 weeks, we reward you with €10 shopping credit and an extra 5% over their first purchase!